Podcast: Världar i omställning, avsnitt 2: Johanna och Kim Fredenberg om deras omställning i Pargas

Press/Media: Press / Media

Description

Johanna och Kim Fredenberg bor tillsammans med sina tre barn i utkanten av Pargas i ett stort gammalt stockhus som de totalrenoverat under livets mest hektiska år. Gården är ursprungligen byggd på 1800-talet och ligger högt uppe på en kulle med utsikt över sädesfälten runtomkring. Här försöker Johanna och Kim vara så självförsörjande som möjligt både då det gäller el och mat. I vårt samtal pratar vi om hur det kom sig att de började tänka på omställning i deras egen vardag och om deras erfarenheter av att verkligen göra något med de här tankarna på den anrika gården.
Editering: Tina Nyfors.

Period04.02.2019

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleVärldar i omställning, avsnitt 2: Johanna och Kim Fredenberg om deras omställning i Pargas
  Degree of recognitionNational
  Media name/outletSoundcloud
  Media typeOther
  Duration/Length/Size35:45
  Country/TerritoryFinland
  Date04.02.2019
  DescriptionJohanna och Kim Fredenberg bor tillsammans med sina tre barn i utkanten av Pargas i ett stort gammalt stockhus som de totalrenoverat under livets mest hektiska år. Gården är ursprungligen byggd på 1800-talet och ligger högt uppe på en kulle med utsikt över sädesfälten runtomkring. Här försöker Johanna och Kim vara så självförsörjande som möjligt både då det gäller el och mat. I vårt samtal pratar vi om hur det kom sig att de började tänka på omställning i deras egen vardag och om deras erfarenheter av att verkligen göra något med de här tankarna på den anrika gården. Editering: Tina Nyfors.
  URLhttps://soundcloud.com/maria-ehrnstrom/varldar-i-omstallning-avsnitt-2-johanna-och-kim-fredenberg-om-deras-omstallning-i-pargas
  PersonsMaria Ehrnström-Fuentes