Världar i Omställning, Avsnitt 3: Madgalena Lindroos om REKO, hållbar mat och livstil

Research output: Non-textual formSound and image media - I1 Audiovisual material

Abstract

Madgalena Lindroos är född i Sibbo, utbildad i konsthistoria i Åbo, och sedan flera år tillbaka inbiten skäribo på Replot utanför Vasa. Hon skriver på bloggen Bohemian Maggie och har ett speciellt intresse för naturens skafferi - det vill säga alla de vilda örter som finns rakt framför näsan på oss när vi tar en vandring ute i skogen. Vårt samtal handlar inte så mycket om örter och skogsvandringar utan om hur man skapar förändring genom att aktivera sig i de stora - och små - frågorna om den hållbara matens framtid. Under de senaste åren har Maggie engagerat sig i matfrågor som administratör i en av de första REKO-ringarna i Finland och varit med och höjd medvetenheten om vikten av lokal, god och ren mat i Österbotten. Varför just mat? Och hur ser Maggie på omställning och hållbarhet - det är några av de frågorna som kom upp i vårt samtal i ett tyst hörn på Vasa Stadsbibliotek i medlet av maj 2018.
Editering: Tommi Ranta
Original languageEnglish
Place of Publicationhttps://soundcloud.com/maria-ehrnstrom/varldar-i-omstallning-avsnitt-2-madgalena-lindroos-om-reko-hallbar-mat-och-livstil
EditionSoundcloud
Publication statusPublished - 02.2019
MoE publication typeNot Eligible

Fingerprint

Dive into the research topics of 'Världar i Omställning, Avsnitt 3: Madgalena Lindroos om REKO, hållbar mat och livstil'. Together they form a unique fingerprint.

Cite this